Spiked

Spiked 36V

Spiked accu EBBA14-ST3609UP 36V RevisieSpiked accu EBBA14-ST3609UP 36V Spiked accu EBBA14-ST3609UP Spiked accu EBBA14Spiked accu Spiked EBBA14-ST3609UP 36V RevisieSpiked accu 36V Revisie

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Hercules, Pegasus, SR Suntour, Spiked

Typenummer

EBBA-ST36-U, EBBA14-ST3612UP, EBBA14-ST3609UP

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

9 Ah

Productnaam

36V

Merk

Spiked

KWS product code

acc-spi-acc-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Spiked 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Spiked 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Spiked accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

6 jaar oude accu gereviseerd.Rob Sanders
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Spiked 36V

Kiest u voor een Spiked batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil hebben. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Spiked fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Spiked batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het revisieproces van een Spiked accurevisie

Is de Spiked accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak kunnen worden verholpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu elektrische fiets verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Spiked EBBA14-ST3609UP batterij revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of wanneer vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Spiked accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij kan worden voorkomen.