Van Moof

Van Moof S2/X2 - 36V

Van Moof S2 accu revisieVan Moof S2 accu reparatieVan Moof S2 accu resetVan Moof S2 accu reviserenVan Moof S2 resettenVan Moof Cartridge 1Van Moof Cartridge 21234Fiets

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Foutcode 16 & Foutcode 1 duiden op een communicatieprobleem met de motor. Dit probleem kan worden opgelost door een snelle reset van uw fiets.

Foutcode 27 wijst op een communicatieprobleem met de controller. Dit probleem kan worden verholpen door uw fiets snel te resetten.

Foutcode 29 duidt op een communicatieprobleem met de accu. Dit probleem kan optreden wanneer u de oplader loskoppelt van uw fiets terwijl deze niet op slot is – zorg ervoor dat u uw fiets op slot doet tijdens het opladen om deze fout te voorkomen. Foutcode 29 kan worden opgelost door uw fiets te resetten.

Indien een reset niet werkt, kunnen wij bij KWS Seuren de accu of controller repareren.

Specificaties

Geschikt voor

Van Moof

Typenummer

E4C0E - VanMoof S2, VanMoof X2

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Cells: 4x10 LG 18650 cells (LGGBMJ11865)

Fabrikant code

36,3V 14AH/508Wh Nom; 14000mAh Rated; 12600mAh

Originele capaciteit

13.4 Ah

Productnaam

S2/X2 36V

Merk

Van Moof

KWS product code

acc-moo-moo-s2f-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Van Moof

Afmetingen

Niet bekend

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

1 Pins

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Van Moof S2/X2 - 36V ?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Van Moof S2/X2 - 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Van Moof accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Super bedankt! Kan weer fietsen met mijn van Moof fiets.Harry Pedex
Top bedrijf. Waar van Moof het liet afweten hebben ze mijn Van Moof weer werkend gekregen met een reparatie aan de accu. Ga zo door!Sofia Vries
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen

Herstel en Revisie van VanMoof S2 Accu's: Van Moof S2/X2 - 36V

Bij KWS Seuren hebben we een team van deskundige technici die alles weten van de geavanceerde elektronica in VanMoof S2-accu's. We beschikken over de juiste kennis en apparatuur om deze accu's grondig te testen en eventuele problemen te diagnosticeren. Als uw VanMoof S2-accu niet meer naar behoren werkt, kunnen we in de meeste gevallen reparaties uitvoeren om de prestaties te herstellen en de levensduur van de accu te verlengen.

Kosteneffectief en Milieubewust Accuherstel

Het repareren van VanMoof S2-accu's is niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door accu's te herstellen en opnieuw te gebruiken, dragen we bij aan het voorkomen van onnodige verspilling van materialen en grondstoffen

Van Moof S2/X2 - 36V: Accu Verwijderen en Herstellen

Als u besluit uw VanMoof S2-accu naar ons te sturen, is het essentieel om zowel de accu als de cartridge van uw fiets mee te sturen. De cartridge bevindt zich in de bovenste framebuis van uw fiets en heeft een ingebouwd achterlicht. Het is belangrijk op te merken dat dit niet de hoofdaccu van de fiets is! De hoofdaccu bevindt zich in het schuine gedeelte van het frame.  


Van Moof accu S2/X2 - 36V

Hoewel de VanMoof S2 over het algemeen minder problemen heeft dan de accu's van de VanMoof S3, kunnen zich toch verschillende storingen voordoen, zoals bij elke andere fietsaccu. We voeren reparaties uit op het elektronicaniveau van deze accu's, wat vaak betekent dat het niet noodzakelijk is om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als u merkt dat uw fiets minder ver kan rijden, is reparatie meestal niet nodig; revisie is een efficiëntere keuze. Tijdens een revisie plaatsen we namelijk een nieuw accupakket in de bestaande behuizing.

Van Moof accu - 36V Samenwerking

KWS Seuren staat bekend als de nummer 1 specialist in revisie en reparatie van fietsaccu's. We produceren ook nieuwe accu's voor merken zoals Mokumono en de bezorgbranche. Onze experts hebben diepgaande kennis van veelvoorkomende accuproblemen en zorgen ervoor dat u snel en duurzaam weer kunt genieten van uw fiets. We werken nauw samen met VanMoof-servicepunten om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun VanMoof S2-accu.