Van Moof

Van Moof Electrified S - 36V

Van Moof ST1 accu reparatieVan Moof ST1 accu revisieVan Moof ST1 reparatieVan Moof ST1 accu resetVan Moof Cartridge 1Van Moof Cartridge 21234Van Moof S1 fiets accu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op!

Als u ervoor kiest om de accu naar ons op te sturen, dient u zowel de accu als de cartridge van de fiets naar ons toe te zenden. De cartridge zit in de bovenste stang van de fiets en heeft een ingebouwd achterlicht. Dit is niet de accu van de fiets! De accu van de fiets bevindt zich in het schuine gedeelte van het frame van de accu. De accu kunt u verwijderen door de achterband leeg te laten lopen en de 3 torx plus schroefjes los te schroeven. Bekijk de foto's hierboven voor meer informatie.

Als je Van Moof accu niet meer naar behoren functioneert is een Van Moof batterij revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren.

Om deze accu te reviseren of repareren moeten wij de accu volledig onderzoeken. Wij zullen de accu nakijken en contact opnemen met de mogelijkheden voor een reparatie.

Specificaties

Geschikt voor

Van Moof

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

S1 - 36V

Merk

Van Moof

KWS product code

acc-moo-acc-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Niet bekend

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Van Moof Electrified S - 36V ?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Van Moof Electrified S - 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Van Moof accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Deskundige accu reparatie - Van Moof Electrified S1

Bij KWS Seuren hebben we een team van deskundige technici die alles weten van de ingewikkelde elektronica in VanMoof-accu's. We beschikken over de juiste kennis en apparatuur om accu's te testen en problemen op te sporen. Als uw accu niet meer goed werkt, kunnen we in de meeste gevallen reparaties uitvoeren om hem weer optimaal te laten presteren en zijn levensduur te verlengen.

Kosteneffectief en Milieubewust - Van Moof Electrified S - 36V

Het repareren van VanMoof-accu's is niet alleen voordelig, maar het is ook een milieubewuste keuze. Door accu's te herstellen en opnieuw te gebruiken, voorkomen we verspilling van materialen en grondstoffen.

Van Moof accu Electrified

Als u uw accu naar ons stuurt, is het belangrijk om zowel de accu als de cartridge van uw fiets mee te sturen. De cartridge zit in de bovenste framebuis van uw fiets en heeft een ingebouwd achterlicht. Dit is echter niet de hoofdaccu van de fiets! De hoofdaccu bevindt zich in het schuine gedeelte van het frame.

Van Moof Fiets Electrified S - 36V: Efficiënte Accu Revisie

Hoewel de Van Moof fiets S1 over het algemeen minder problemen heeft dan de accu's van de VanMoof S3, S2 of nieuwere types. Kunnen zich toch verschillende storingen voordoen, net als bij elke andere fietsaccu. Wij voeren reparaties uit op het elektronicaniveau van deze accu's, wat betekent dat het vaak niet nodig is om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als u merkt dat uw fiets minder ver kan rijden, is een reparatie meestal niet nodig; een revisie is een efficiëntere keuze. Tijdens een revisie plaatsen we namelijk een nieuw accupakket in de bestaande behuizing.

Van Moof S1 accu - 36V

Bij KWS Seuren zijn we de nummer 1 in revisie en reparatie van fietsaccu's. We produceren ook nieuwe accu's voor merken zoals Mokumono en de bezorgbranche. Onze experts weten alles van veelvoorkomende accuproblemen en zorgen ervoor dat u snel en duurzaam weer op pad kunt. We werken nauw samen met VanMoof-servicepunten om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun VanMoof fietsen.