Gazelle

Gazelle innergy achterlamp

Gazelle innergy achterlamp

Type

Omschrijving

Het Gazelle Innergy achterlicht is compatibel met alle Gazelle Innergy accu's, waaronder de Brons, Zilver, Goud en Platina modellen. Deze hoogwaardige LED-achterlamp is vervaardigd door AXA, specifiek voor gebruik met Gazelle fietsen. Als uw huidige achterlicht beschadigd is door krassen of als de reflector gebroken is, dan is dit achterlicht een geschikte vervangingsoptie.

Dit achterlicht is geschikt voor de volgende Gazelle fietsen met het Innergy en Innergy XT aandrijfsysteem, waaronder modellen zoals Gazelle Orange Innergy, Gazelle Medeo Innergy, Gazelle Chamonix Innergy, Gazelle Fuente Innergy, Gazelle Balance Innergy en Gazelle Miss Grace Innergy.

Het monteren van het achterlicht is eenvoudig. Er bevindt zich een schroefje in het midden van de achterlamp dat u met een kruiskopschroevendraaier kunt losdraaien. Vervolgens kunt u het oude achterlicht verwijderen en de nieuwe achterlamp monteren voordat u deze weer stevig aandraait.

Specificaties

Geschikt voor

Gazelle

Typenummer
Onderdeel nummer
Fabrikant code
Productnaam

innergy achterlamp

Merk

Gazelle

KWS product code

ace-gaz-gaz-lam

Kleur

Rood

Afmetingen

onbekend

Gewicht

0.3 kg

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Gazelle Innergy Achterlamp: Heldere Verlichting voor Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles als je onderweg bent met je Gazelle Innergy e-bike. De Gazelle Innergy achterlamp is een onmisbaar accessoire om ervoor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker.

Krachtige LED Verlichting

De Gazelle Innergy achterlamp is uitgerust met krachtige LED-verlichting, wat zorgt voor een heldere en duidelijke zichtbaarheid. Hierdoor ben je niet alleen veilig, maar val je ook goed op voor andere weggebruikers.

Eenvoudige Installatie

Deze achterlamp is gemakkelijk te installeren op je Gazelle Innergy e-bike. Met de juiste bevestiging kun je snel en moeiteloos profiteren van de voordelen van deze lamp.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Net als alle Gazelle-producten staat de Gazelle Innergy achterlamp garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze lamp keer op keer presteert, rit na rit.