Alber Neodrives

Bulls green mover 10S4P 36V

Bulls green mover 10S4P 36V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Ontdek de krachtige Bulls Green Mover accu met een nominaal voltage van 36V. Deze accu, bestaande uit 10 cellen in serie en 4 parallel, levert indrukwekkende prestaties en vormt een betrouwbare energiebron voor je elektrische fiets. Bovendien is deze accu volledig reviseerbaar en repareerbaar, waardoor je de levensduur kunt verlengen en blijvend kunt genieten van moeiteloze avonturen met je Bulls Green Mover.

Specificaties

Geschikt voor

Alber Neodrives, BMZ, Brose, Bulls

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

green mover 10S4P

Merk

Alber Neodrives

KWS product code

acc-alb-gre-mov-10s-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

1 Ah, 10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Bulls green mover 10S4P 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bulls green mover 10S4P 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Alber Neodrives accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bulls green mover 10S4P 36V

In het geval dat de Bulls Green Mover batterij niet meer functioneert is een Bulls Green Mover accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteit verlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius van een 10Ah/360Wh Bulls Green Mover accu revisie

De Bulls Green Mover accu heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang uw keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Bulls Green Mover batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bulls Green Mover fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Bulls Green Mover accu revisie

Is de Bulls Green Mover batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accu prestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Vaker voorkomende problemen van de Bulls Green Mover fietsaccu

Naarmate de batterij ouder wordt dan kan het zijn dat de Bulls Green Mover batterij problemen krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fietsaccu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een E-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 30% tot 40%.