A2B

A2B hybrid 26 36V

A2B hybrid 26 36Va2b hybride-bike a2b hybrid 26A2B accua2b fiets36v accua2b

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Verhoog de prestaties van uw A2B e-bike met onze geavanceerde accu revisie en capaciteitsuitbreiding voor het specifieke model 36V. Kies de gewenste accucapaciteit en zie hoe uw actieradius aanzienlijk verbetert. Onze grondige diagnose en reparaties richten zich op het optimaliseren van accuprestaties, van defecte acculaders tot fietselektronica. Met 2 jaar garantie kunt u met vertrouwen genieten van de resultaten van onze milieubewuste oplossing. Upgrade uw A2B fietsaccu en profiteer van een efficiëntere en langdurige rijervaring.

Specificaties

Geschikt voor

A2B

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

hybrid 26 36V

Merk

A2B

KWS product code

acc-a2b-hyb-026-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

16.7 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn A2B hybrid 26 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw A2B hybrid 26 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je A2B accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Reparatie van uw A2B Hybrid Accu

Kiest u voor een A2B accu revisie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de gewenste capaciteit. Na de succesvolle accurevisie zal, bij ongewijzigde accu-specificaties, de actieradius van uw A2B accu het niveau van de oorspronkelijke staat bereiken. Met de A2B accu revisie is het ook mogelijk om de accucapaciteit uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Een verdubbeling van de accucapaciteit leidt tot een verdubbeling van de afstand die u kunt fietsen.

Hoe werkt het? A2B Accu Revisie

Zodra uw A2B accu onze locatie heeft bereikt, ondergaat deze een grondig onderzoek om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en verhelpen van symptomen en de onderliggende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen te wijten zijn aan defecte acculaders, fietselektronica of regelcircuits in de accu. Vaak is normale slijtage de oorzaak en het gevolg tegelijkertijd. Na voltooiing van alle benodigde werkzaamheden, maar voordat we de volledig gereviseerde accu retourneren, ondergaat deze nog een laad- en ontlaadcyclus terwijl belangrijke accuparameters nauwkeurig worden gecontroleerd met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas als alle testresultaten de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde fietsaccu klaargemaakt voor verzending.

Garantie voor A2B Accu Revisie

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij vanzelfsprekend 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na deze 24 maanden staan wij voor u klaar in geval van complicaties of vragen. Onze accu revisie heeft tot doel om u als klant een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw A2B fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al met de moeiteloze gratis verzending van uw accu, inclusief de fietsacculader. Bovendien kan grondig specialistisch onderzoek van de batterij latent aanwezige gebreken onthullen en eventuele problemen met de recent gerepareerde fietsaccu voorkomen.