Giant

Giant energypak 500 36V

energypak 500 giantgiant energypak 400giant e bikegiant fietsengiant accu 500 whbateria giant energypak 500

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de Giant fietsaccu niet meer werkt is een Giant batterij revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De Giant fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden acculader en BMS grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Giant

Typenummer

B74A0459W

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

energypak 500

Merk

Giant

KWS product code

acc-gia-ene-500-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

35,5x8,5x12

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Giant energypak 500 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Giant energypak 500 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Giant accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Top geregeld, correcte behandeling, deskundig team.Hans van Grieken
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Giant energypak 500 36V

Kiest u voor een Giant fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Giant batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Giant batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Giant accurevisie

Is de Giant batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Giant Energypak 500 accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom verlenen wij twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Giant fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu oplossen.