Alber Neodrives

Bulls green mover E45 36V

Bulls Greenmover E45 accu 36V RevisieBulls Greenmover accuBulls greenmover accu 36VBulls greenmover E45 accuBulls greenmover accu revisieBulls greenmover 36v accu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je ontevreden bent over de prestaties van je Bulls Green Mover fietsaccu (type e45), is een accu revisie een goede optie. Hierbij worden versleten accucellen vervangen om verloren capaciteit te herstellen. Defecten in de elektronica of acculader worden ook opgespoord en verholpen. De gereviseerde accu heeft vergelijkbare actieradius en kan zelfs meer capaciteit bieden. Onze werkwijze omvat grondige diagnose, monitoring van belangrijke parameters en testen voor verzending. Veelvoorkomende problemen zijn afname van trapondersteuning, snel vermogensverlies en display-gerelateerde onduidelijkheden.

Specificaties

Geschikt voor

Alber Neodrives, BMZ, Brose, Bulls

Typenummer

25718 / 16726

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

green mover E45

Merk

Alber Neodrives

KWS product code

acc-alb-gre-move-e45-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Bulls green mover E45 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bulls green mover E45 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Alber Neodrives accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bulls green mover E45 36V

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Bulls Green Mover fietsaccu, is de keus van een batterij revisie een hele goede. De E-bike accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius Bulls Green Mover fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Bulls Green Mover batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bulls Green Mover accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Bulls Green Mover accu revisie

Is de Bulls Green Mover fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak daarvan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Vaker voorkomende problemen van de Bulls Green Mover batterij

De Bulls Green Mover batterij wordt over het algemeen goed ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen batterij niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de E-bike tijdens een E-biketocht er mee ophoudt of stopt bij een percentage van rond de 30% tot 40%.