Tomos

Tomos E-lite 48V

Tomos E-lite accu revisietomos E-lite revisieTomos E-lite

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op bij een scooter met 2 accu's.

Bij het gebruik van een scooter met 2 accu's, kunt u maar 1 van de 2 accu's tegelijk aansluiten. De accu zal niet meer via de scooter worden geschakeld. U dient dan handmatig de accu om te zetten als 1 van de 2 accu's leeg is.


Zodra je Tomos E-lite scooter accu niet meer functioneert is een Tomos accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten scooteraccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de scooter accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Doordat een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle scooteraccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie van de accu of het repareren van de acculader.

Specificaties

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

E-lite

Merk

Tomos

KWS product code

acc-tom-lit-acc-48v

Maximale spanning lader

58.8 V

Kleur

Wit

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

15 Ah, 20 Ah, 29 Ah

Bevestiging

Inbouw

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Tomos E-lite 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Tomos E-lite 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Tomos accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Goede website informatie en makkelijke bestelling. Snelle levering!!Alphons van Heesch
Goede duidelijke afspraken. Prima conditie geleverd.Alphons van Heesch
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen

Tomos E-lite 48V

Afhankelijk van de keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 20,3Ah 1023Wh 50km of 29Ah 1462Wh 75km. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven scooter accuspecificaties, de actieradius van de Tomos scooter accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Tomos scooteraccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Tomos E-lite accu revisie

Is de Tomos batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde scooteraccu verzendklaar gemaakt.

Tomos E-lite 48V: Garantie Tomos accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze scooteraccu revisie is erop gericht om een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte scooter accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Tomos batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de scooter accu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.