TDR

TDR bikes 36V

TDR bikes 36V accu revisieTDR bikes 36V accu reviserenTDR bikes 36V accu reparatieTDR bikes 36V accu reparerenTDR bikes 36V accu resetten

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Specificaties

Geschikt voor

TDR

Typenummer

11585135Fe

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

bikes 36V

Merk

TDR

KWS product code

acc-tdr-tdr-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver + zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC 2.1mm

Afmetingen

43cm x 15cm x 7cm

Plug en play

Ja

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

onbekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

LiFePo4

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn TDR bikes 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw TDR bikes 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je TDR accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Betrouwbare TDR Bikes 36V Accu Reparatie

Uw TDR Bikes 36V elektrische fiets is uw trouwe metgezel voor avontuurlijke ritten en moeiteloos fietsplezier. Maar na verloop van tijd, met talloze kilometers op de teller, kan het zijn dat de accu niet meer zo krachtig is als in het begin. Dat betekent niet dat u meteen een nieuwe accu moet aanschaffen. Onze gespecialiseerde TDR Bikes 36V accu reparatieservice kan uw fietsaccu nieuw leven inblazen en de oorspronkelijke kracht herstellen.

Waarom Kiezen voor Accu Reparatie?

Onze ervaren technici begrijpen het belang van een betrouwbare accu voor uw elektrische fiets. Daarom bieden wij hoogwaardige accureparaties voor TDR Bikes 36V-modellen. Het vervangen van versleten of beschadigde cellen door nieuwe, met dezelfde specificaties als de originele cellen, is de sleutel tot het herstellen van de prestaties van uw accu. Dit betekent dat u kunt genieten van langere ritten zonder u zorgen te maken over een zwakke accu.

Professionele Aanpak

Wij voeren reparaties uit met de grootst mogelijke precisie, waarbij we ervoor zorgen dat uw TDR Bikes 36V-accu weer voldoet aan de fabrieksspecificaties. Na de reparatie zult u merken dat uw elektrische fiets weer soepel en krachtig rijdt, met behoud van de vertrouwde prestaties die u gewend bent. Onze service is snel, betrouwbaar en kosteneffectief, wat betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid door uw bestaande accu te behouden.

Optimaliseer Uw Fietservaring

Waarom zou u genoegen nemen met verminderde prestaties als u kunt kiezen voor de TDR Bikes 36V accu reparatie? Met onze professionele service bent u verzekerd van een verbeterde fietservaring, met langere actieradius en betrouwbare kracht. Herontdek het plezier van zorgeloze ritten en verken nieuwe paden met hernieuwde energie.

Of u nu dagelijkse pendelritten maakt of op zoek bent naar avontuurlijke fietsroutes, uw TDR Bikes 36V-accu verdient de beste zorg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatieservice en herstel de kracht van uw elektrische fiets. Ga verder op uw fietsavonturen met hernieuwd vertrouwen en optimale prestaties.