BH

BH easy motion 36V

BH BIKES easy motion 36V accu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de BH FB-012 36V accu (voor BH Easy Motion Neo) niet meer naar behoren werkt, biedt een accu revisie een duurzame en voordelige oplossing. De batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu's, zoals die gebruikt zijn op e-bikemodellen van BH Easy Motion Neo uit 2012-2014, zoals de Neo Volt, Neo Prox en Neo Carbon, kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden door het vervangen van de accucellen. Met het plaatsen van hoogwaardige Li-Ion accucellen is het tevens mogelijk om een grotere "actieradius" te realiseren. Voordat de revisie plaatsvindt, worden alle fietsaccu's, inclusief de lader, grondig gecheckt om storingen in de batterijlader en elektronica te ontdekken en te verhelpen. Soms kunnen hierdoor kosten bespaard worden door een kleine reparatie of het herstellen van de acculader.

Specificaties

Typenummer

SDTDFVE330016

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

easy motion 36V

Merk

BH

KWS product code

acc-bhb-eas-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BH easy motion 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BH easy motion 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BH accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BH easy motion 36V

Als de BH Bikes Easy Motion 36V fietsaccu niet meer goed werkt, biedt een BH Bikes accu revisie een duurzame en voordelige oplossing. Met de BH Bikes batterijrevisie kunnen oude en versleten accu's vaak weer naar hun oorspronkelijke prestatieniveau worden gebracht door de accucellen te vervangen. Bovendien kunnen hoogwaardige Li-Ion accucellen van de hoogste kwaliteit worden geïnstalleerd, waardoor het mogelijk is om een grotere actieradius te bereiken. Voordat de revisie plaatsvindt, worden alle fietsaccu's, inclusief de lader, grondig gecontroleerd om eventuele storingen in de batterijlader en elektronica te ontdekken en te verhelpen. Soms kunnen hierdoor kosten worden bespaard door middel van kleine reparaties of het herstellen van de acculader.

Verwachting van een BH Bikes revisie

Wat kunt u verwachten van een BH Bikes fietsaccu revisie? U heeft de keuze om de capaciteit te kiezen die u wilt. Na de accurevisie zal de actieradius van de BH Bikes fietsaccu, bij identieke batterijspecificaties, het niveau van de originele accu bereiken. Als de BH Bikes fietsaccu revisie de capaciteit van de accu kan vergroten, zal de actieradius evenredig toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Revisie proces BH Bikes

Het proces van de BH Bikes accu revisie begint wanneer de accu onze werkplaats bereikt. De accu wordt uitgebreid gemeten om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Onze diagnose is gericht op het verhelpen van symptomen en de bijbehorende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica of regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak de oorzaak. Nadat alle werkzaamheden zijn voltooid, wordt de gereviseerde accu nogmaals opgeladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters met speciale meet- en testapparatuur worden gecontroleerd. Pas nadat alle testresultaten de hoge kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie

We bieden 2 jaar garantie op een BH Bikes fietsaccu revisie. Kwaliteit, service en veiligheid staan bij ons voorop. Mocht er zich binnen 2 jaar complicaties voordoen of vragen rijzen, staan we altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is gericht op het bieden van een milieubewuste en kostenbesparende oplossing voor versleten en defecte E-Bike accu's. Bovendien is het mogelijk om uw BH Bikes batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al met gratis verzending van de fietsaccu inclusief de batterijlader. Daarnaast kan een specialistisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en eventuele