Yamaha

Yamaha RDT 11,6Ah 36V

Niet beschikbaar

Yamaha RDT 36V

Type

Omschrijving

Als fietsen je grootste hobby is en je te maken hebt met een kapotte of versleten Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu, wil je dit probleem snel en milieuvriendelijk oplossen. Bij KWS Seuren bieden we accu revisie en refurbished fietsaccu's als mogelijke oplossingen aan, maar soms is het niet mogelijk om de accu te herstellen. In dat geval hebben we ook nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu's beschikbaar. We geven je de keuze tussen originele Yamaha accu's en compatibele accu's die een goede kwaliteit hebben en bewezen hebben betrouwbaar te zijn. We respecteren jouw persoonlijke voorkeur bij het maken van de keuze. Het is belangrijk om bij het aanschaffen van een vervangende accu te letten op de accuspanning en de accucapaciteit om ervoor te zorgen dat de nieuwe accu compatibel is met je Yamaha RDT e-bike. De juiste fysieke uitvoering en laadaansluiting zijn ook belangrijk om een goede pasvorm en functionaliteit te garanderen. Als je je bestaande Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu bij ons ter reparatie hebt aangeboden en we kunnen niet herstellen, kunnen we mogelijke oorzaken in de fiets of lader identificeren om toekomstige schade aan de nieuwe accu te voorkomen. We hebben vakkennis en expertise om ervoor te zorgen dat je nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah accu optimaal functioneert en lang meegaat.

Specificaties

Geschikt voor

Batavus, Yamaha

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11.6 Ah

Productnaam

RDT 11,6Ah 36V

Merk

Yamaha

KWS product code

acc-yam-rdt-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Duurzame Oplossingen voor Je Yamaha RDT 11.6Ah Fietsaccu

Of fietsen nu je grootste passie is of gewoon je favoriete manier om je te verplaatsen, een kapotte of versleten Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu kan je dag flink verstoren. Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een snelle en milieuvriendelijke oplossing. Daarom bieden we diverse opties aan, zoals accu revisie en refurbished fietsaccu's.

Accu Revisie en Refurbished Opties

Bij KWS Seuren zijn accu revisie en refurbished fietsaccu's dagelijkse praktijk. Toch is het belangrijk om te weten dat niet alle fietsaccu's geschikt zijn voor revisie. Sommige moderne "smart" fietsaccu's hebben ingebouwde beveiligingssoftware, waardoor revisie ingewikkeld kan zijn. Bovendien zijn er accu's waarvan het binnenwerk volledig is ingegoten in kunststof, waardoor herstel onmogelijk is. In deze gevallen bieden we nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu's aan als alternatieve oplossing.

Keuzevrijheid tussen Origineel en Compatibel

Bij KWS Seuren geven we je de vrijheid om te kiezen tussen originele Yamaha accu's en compatibele alternatieven. Onze expertise in fietsaccu's uit Nederland, België en Duitsland stelt ons in staat om alleen compatibele accu's van hoge kwaliteit aan te bieden. Of je nu kiest voor origineel vanwege merktrouw of omdat je de fabrikant wilt ondersteunen, de beslissing ligt bij jou. We willen dat je tevreden bent met je keuze en staan klaar om advies te geven, ongeacht je voorkeur. Bij KWS Seuren kun je erop vertrouwen dat onze aangeboden originele accu's ook daadwerkelijk authentiek zijn.

Waarop Letten bij de Aanschaf van een Nieuwe Fietsaccu

Bij het kiezen van een vervangende of extra fietsaccu zijn er enkele belangrijke overwegingen. Ten eerste moet de nieuwe accu dezelfde accuspanning hebben als de originele om te voorkomen dat andere onderdelen van je e-bike worden beschadigd. Ook de accucapaciteit is van belang, en we bieden verschillende waarden aan om aan je behoeften te voldoen. De accucapaciteit heeft geen invloed op de werking van je fiets, maar bepaalt alleen de actieradius. Een hogere capaciteit betekent simpelweg een grotere actieradius. Let ten slotte ook op de fysieke vorm van de accu, zodat deze perfect past bij je fiets en de juiste laadaansluiting heeft.

Bescherming tegen Gevolgschade

Bij KWS Seuren streven we naar het voorkomen van eventuele gevolgschade aan je nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah accu. We begrijpen het belang van een zorgvuldige installatie en leveren graag de kwaliteit die je verdient.