Van Raam

Van Raam cube (tot 2012) 36V

Van Raam (tot 2012) 36Vvan raam 36vvan raam 36v accu36v accufiets accu 36v36 volt accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Van Raam batterij, is de keus van een accu revisie een hele goede. De Van Raam fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden lader en elektronica grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.

Specificaties

Geschikt voor

GO SwissDrive, Van Raam

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

9 Ah

Productnaam

cube (tot 2012) 36V

Merk

Van Raam

KWS product code

acc-raa-tot-012-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

0.2 Ah, 10 Ah, 15 Ah, 20 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

NiMH

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Van Raam cube (tot 2012) 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Van Raam cube (tot 2012) 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Van Raam accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu heeft weer power!! Dikke pluim voor dit bedrijf.A.A.M. Rolf
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Van Raam cube (tot 2012) 36V

De Van Raam fietsaccu heeft een nominale spanning van 36V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van bijvoorbeeld 23,5Ah 834Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Van Raam fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Van Raam fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Van Raam accu revisie

Is de Van Raam fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Van Raam batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Van Raam batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.