Shiwei

Shiwei SW-WS6026Y 60V

----------

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Wanneer de Nipponia Shiwei SW-WS6026Y 60V scooter accu niet meer naar behoren functioneert, biedt een Shiwei batterij revisie een betaalbare oplossing voor dit probleem. Met een accurevisie voor de Shiwei scooter kan de oorzaak van een slecht presterende accu worden aangepakt. Door het vervangen van de accucellen kunnen oude en versleten scooteraccu's vaak weer opvallend goede prestaties leveren. Bovendien kunnen hoogwaardige Li-Ion accucellen zorgen voor een grotere actieradius. Om ervoor te zorgen dat de problemen niet worden veroorzaakt door andere factoren dan de accucellen, worden alle scooteraccu's, inclusief de lader, grondig gecontroleerd voordat de revisie plaatsvindt. Hierbij worden ook de batterijlader en regelelektronica zorgvuldig geïnspecteerd om eventuele fouten te ontdekken en te verhelpen. Soms kunnen hierdoor kosten worden bespaard en kan een reparatie of vervanging van de lader voldoende zijn.

Specificaties

Geschikt voor

ESCOO, Greenway, Nipponia, Shiwei

Typenummer

SW-WS6026Y

Nominale spanning accu

60 V

Onderdeel nummer

17S

Fabrikant code

Nipponia E-Rex 60V

Originele capaciteit

26 Ah

Productnaam

SW-WS6026Y

Merk

Shiwei

KWS product code

acc-wei-sww-s60-60v

Maximale spanning lader

80 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

20.1 Ah, 26.8 Ah, 29 Ah, 33.5 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

6 kg

Type oplader aansluiting

8 pins

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Shiwei SW-WS6026Y 60V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Shiwei SW-WS6026Y 60V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Shiwei accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Actieradius van een Shiwei SW-WS6026Y 60V batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u bepalen welke actieradius u wilt behalen met uw Shiwei SW-WS6026Y 60V scooteraccu. Na een succesvolle accurevisie zal de actieradius van de scooteraccu, bij gelijkblijvende specificaties, weer op het niveau komen van een accu in oorspronkelijke staat. Bovendien biedt de Shiwei batterijrevisie de mogelijkheid om de accucapaciteit uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Bij een verdubbeling van de accucapaciteit kunt u dus ook twee keer zo ver rijden.

Werkwijze van een Shiwei SW-WS6026Y 60V accurevisie

Zodra de Shiwei SW-WS6026Y 60V accu onze werkplaats bereikt, onderwerpen we deze aan een grondig onderzoek om de oorzaak van het defect te achterhalen. Onze diagnose is gericht op het identificeren en verhelpen van symptomen en hun oorzaak. Verminderde accuprestaties kunnen namelijk veroorzaakt worden door een defecte acculader, scooterelektronica of de regelelektronica in de accu zelf. Vaak is normale slijtage ook een oorzaak en gevolg tegelijkertijd. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we de volledig gereviseerde accu retourneren, wordt deze nogmaals opgeladen en ontladen terwijl belangrijke accuparameters nauwkeurig worden gecontroleerd met behulp van speciale meet- en testapparatuur. Pas wanneer alle testresultaten de kwaliteit van de reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde Shiwei scooteraccu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende problemen met de Shiwei SW-WS6026Y 60V scooteraccu

Na verloop van tijd kan de Shiwei SW-WS6026Y 60V scooteraccu verschillende problemen ervaren. Enkele veelvoorkomende klachten zijn onder andere vermogensverlies tijdens het rijden en een snelle afname van de accucapaciteit, wat resulteert in een verminderde actieradius. Soms is het gebruik van het display en de indicaties daarop niet eenvoudig of logisch voor iedereen. Het display kan bijvoorbeeld een storing aangeven die moeilijk te achterhalen is. Ook kan het voorkomen dat de scooter tijdens een rit stopt of uitvalt wanneer de accu een resterend vermogen van ongeveer 30% tot 40% heeft bereikt. Het is belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken om de optimale prestaties van uw Shiwei SW-WS6026Y 60V scooter te behouden.