Qwic

Qwic Premium BA00120

Qwic akku 36V PREMIUM PERFORMANCEqwic accuQwic accu 36V Revisieqwic accuaccu qwic BA00120 36Vaccu qwic PREMIUMQwic premium accu 36V

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Qwic

Typenummer

BA00120/BA00121/BA00122

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

Premium / Performance 36V

Merk

Qwic

KWS product code

acc-qwi-qwi-pre-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart + oranje

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

6 pins

Afmetingen

36x15x8

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

10 pins

Gewicht

3.002 kg

Type oplader aansluiting

standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Qwic Premium BA00120?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Qwic Premium BA00120 in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Qwic accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Optimaliseer je Fietsprestaties met de Qwic Premium BA00120 Accu Revisie

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende accu voor een zorgeloze en plezierige fietservaring. De Qwic Premium BA00120 accu is van topkwaliteit, maar na verloop van tijd kunnen zelfs de beste accu's prestatieverlies vertonen. Maak je geen zorgen, want onze deskundige technici zijn er om je accu te reviseren en weer nieuw leven in te blazen.

De Qwic Premium / Performance CANBUS 36V accu

De Qwic Premium / Performance CANBUS accu van 36V is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, elk met een eigen capaciteit: BA00120 met 36V 11Ah / 417Wh, BA00121 met 36V 17Ah / 625Wh en BA00122 met 36V 21Ah / 756Wh. Deze accu's hebben een afmeting van 36x15x8 cm (lxbxh) en zijn compatibel met de oudere modellen BA00065, BA00070, BA00075 en BA00080, wat betreft de werking op de fiets. 

Echter, het belangrijke verschil tussen de nieuwere BA00120, BA00121 en BA00122 fietsaccu's en hun voorgangers is dat ze over een afwijkende laadconnector beschikken.

Modellen Qwic

Deze accu's komen onder andere voor op diverse modellen van de Qwic Premium serie, waaronder de Qwic Premium RD9.2, RD9.2s, MN7C, MN7, MA8, MN8 (niet de MN8c), MN8 Tour, MN380 en MN330, alsook op de Qwic Premium MN7VV. De diversiteit in capaciteit biedt gebruikers de mogelijkheid om een accu te kiezen die het beste past bij hun specifieke gebruik en behoeften, terwijl de uitwisselbaarheid met eerdere modellen zorgt voor een breed scala aan compatibele fietsen.

Levensduur Premium BA accu's

Met onze Qwic Premium BA00120 accu revisie kun je de prestaties van je elektrische fiets naar een hoger niveau tillen. Na revisie kan de actieradius van je accu weer net zo krachtig zijn als toen hij nieuw was, en soms zelfs beter. Geniet van langere ritten en ontdek nieuwe routes zonder je zorgen te maken over een lege accu.

De levensduur van een QWIC accu varieert, maar onder normale gebruiksomstandigheden kunt u verwachten dat deze ongeveer 4 tot 6 jaar meegaat voordat vervanging nodig is. Deze schatting is gebaseerd op de gemiddelde levensduur van lithium-ion accu's, die vaak gebruikt worden in elektrische fietsen zoals die van QWIC.

De werkelijke levensduur hangt af van verschillende factoren, zoals hoe vaak de accu wordt opgeladen en ontladen, de omstandigheden waaronder de accu wordt gebruikt en opgeslagen, en hoe goed de accu wordt onderhouden. Regelmatig gebruik en juiste opslag kunnen bijdragen aan een langere levensduur, terwijl factoren zoals extreme temperaturen, vochtigheid, en langdurige inactiviteit negatieve effecten kunnen hebben op de levensduur van de accu.

Deskundige Revisie Procedure

Wanneer je Qwic Premium BA00120 accu bij ons arriveert, onderwerpen we deze aan een grondige diagnose om eventuele problemen vast te stellen. Onze technici gebruiken geavanceerde apparatuur om de accu te testen en te herstellen naar optimale prestaties. We vervangen versleten cellen en voeren de nodige reparaties uit.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Bij KWS Seuren staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al onze revisiewerkzaamheden en gebruikte materialen. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van je gereviseerde Qwic Premium BA00120 accu, zodat je zorgeloos kunt genieten van je fietstochten.

Investeer in je Fietsplezier

Kies voor de Qwic Premium BA00120 accu revisie en investeer in de optimalisatie van je fietservaring. Met onze deskundige revisie kun je weer vol vertrouwen de weg op en genieten van eindeloos fietsplezier.