Derby cycle

Derby cycle impulse lader 4 pins 3A 36V

Derby cycle impulse lader 4 pins 3A 36V 1Derby cycle impulse lader 4 pins 3A 36V 2

Omschrijving

Bij het kopen van een nieuwe Derby cycle impulse acculader zijn er enkele essentiële punten waar je rekening mee moet houden.

Voltage (V): Het voltage van de Derby cycle impulse acculader moet overeenkomen met het input voltage van de accu die je wilt opladen. Als het voltage niet overeenkomt, kan dit leiden tot schade aan de accu of de acculader en kan het gevaarlijk zijn.

Output voltage verwijst naar het elektrische voltage dat de acculader levert aan de accu tijdens het opladen. Het is het voltage dat wordt toegepast op de accu om deze op te laden. Het is belangrijk dat het output voltage van de acculader overeenkomt met het input voltage van de accu om ervoor te zorgen dat het opladen veilig en efficiënt verloopt.

Ampèrage (A): Het Ampèrage van de Derby cycle impulse acculader geeft de oplaadsnelheid aan, namelijk het aantal Ampère dat de lader per uur kan leveren aan de accu. Een hoger Ampèrage zal de accu sneller opladen, maar zorg ervoor dat het Ampèrage niet hoger is dan wat de accu kan verdragen volgens de specificaties om oververhitting en schade te voorkomen.

Aansluiting: Controleer goed welke aansluiting de Derby cycle impulse acculader heeft en of deze compatibel is met de aansluiting van de accu. Er zijn verschillende typen aansluitingen, dus zorg ervoor dat je het juiste model koopt dat past bij de accu die je wilt opladen.

Werking lader: Het ledlampje op de accu brandt groen als de lader in de netstroom zit, of als de accu volledig is volgeladen. Als het ledlampje rood brandt, laadt de accu op.

Specificaties

Geschikt voor

Derby cycle, Kalkhoff, Victoria

Nominale spanning accu

36 V

Productnaam

lader 4 pins 3A 36V

Merk

Derby cycle

KWS product code

lad-der-imp-4pi-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

4 pins

Type aansluiting

XLR 4

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Ontdek de Kracht van de Derby Cycle Impulse Lader

Bij KWS Seuren bieden we de Derby Cycle Impulse lader, een hoogwaardige lader die ontworpen is voor optimale prestaties en efficiëntie. Deze lader is ideaal voor het opladen van je elektrische fiets en zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt. Leer meer over de voordelen van deze lader.

Snel en Efficiënt Opladen

De Derby Cycle Impulse lader is ontworpen voor snel en efficiënt opladen. Met een laadvermogen van 3A en 36V kan deze lader je e-bike accu snel en betrouwbaar opladen, zodat je minder tijd hoeft te wachten en meer tijd kunt besteden aan fietsen.

Duurzaam en Betrouwbaar

Deze lader is niet alleen snel, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Hij is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen dagelijks gebruik. Dit betekent dat je op de Derby Cycle Impulse lader kunt vertrouwen om je accu op te laden, keer op keer.

Eenvoudig in Gebruik

De Derby Cycle Impulse lader is ook eenvoudig in gebruik. Sluit hem gewoon aan op je e-bike accu en stop hem in het stopcontact. De lader doet de rest en zorgt ervoor dat je accu snel en veilig wordt opgeladen.

Kies voor KWS Seuren

Bij KWS Seuren bieden we hoogwaardige producten zoals de Derby Cycle Impulse lader. We streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je elektrische fiets. Kies voor de Derby Cycle Impulse lader en ervaar de voordelen zelf.