Crystalyte

Crystalyte bidon 36V

bidon_1bidon_accu_36v_3bidon_accu_236v_accu_4

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.

Specificaties

Geschikt voor

Crystalyte, E-Drive, TXED

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

9 Ah

Productnaam

bidon

Merk

Crystalyte

KWS product code

acc-cry-bid-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Crystalyte bidon 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Crystalyte bidon 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Crystalyte accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Crystalyte bidon 36V

Als de Bidon fietsaccu niet meer naar behoren werkt, biedt een revisie een voordelige oplossing. Deze revisie is gericht op het herstellen van de afgenomen accucapaciteit door de oude accucellen te vervangen. Met hoogwaardige Li-Ion accucellen kan ook een grotere accucapaciteit worden gerealiseerd. Voordat de revisie plaatsvindt, controleren we zorgvuldig de accu en de lader om eventuele storingen op te sporen en op te lossen. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard door reparatie of vervanging van de lader.

Actieradius na Crystalyte Bidon Fietsaccu Revisie

Na de revisie zal de actieradius van de Bidon fietsaccu, bij dezelfde specificaties, vergelijkbaar zijn met een nieuwe accu. Bovendien kan de capaciteit van de fietsaccu worden uitgebreid, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Het verdubbelen van de accucapaciteit betekent een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Proces van een Accu Revisie

Zodra de Bidon accu bij onze werkplaats arriveert, wordt deze grondig onderzocht om het probleem te achterhalen. Onze diagnose is gericht op het verhelpen van symptomen en het identificeren van de oorzaak, zoals een defecte lader, BMS of regelelektronica. Normale slijtage is vaak de oorzaak van de problemen. Voordat we de volledig gereviseerde accu terugsturen, wordt deze nogmaals opgeladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters zorgvuldig worden gemeten met speciale meet- en testapparatuur. Pas wanneer de resultaten de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende klachten bij de Bidon Fietsaccu

Naarmate de accu veroudert, kunnen verschillende problemen optreden, zoals afname van trapondersteuning en snel vermogensverlies. De beloofde kilometers, oftewel de actieradius, worden mogelijk niet gehaald op een volledig opgeladen accu. Het gebruik van het display en de weergave ervan is niet altijd eenvoudig of logisch. Soms kunnen er storingsmeldingen op het display verschijnen die moeilijk te herleiden zijn. Ook kan de e-bike tijdens een fietstocht uitvallen wanneer de accu bijna leeg is, meestal rond de 40%.