Alber Neodrives

Bulls green mover 10S5P 36V

Bulls green mover 10S5P 37Vaccufietsaccu revisiefietsaccufiets accuaccu e bike

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Ervaart u problemen met uw Bulls Green Mover fietsaccu? Overweeg dan een Bulls Green Mover accurevisie als een kosteneffectieve oplossing. Met accurevisie kunnen oude en versleten fietsaccu's weer tot hun oorspronkelijke prestaties worden gebracht door het vernieuwen van de accucellen. Daarnaast is het mogelijk om de capaciteit te vergroten, wat resulteert in een grotere actieradius. Ons revisieproces omvat een grondige diagnose en controle van de acculader en elektronica, waardoor eventuele storingen worden opgespoord en verholpen. Geniet weer van moeiteloze fietsavonturen met uw Bulls Green Mover dankzij onze betrouwbare accurevisie.

Specificaties

Geschikt voor

Alber Neodrives, BMZ, Brose, Bulls

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

green mover 10S5P

Merk

Alber Neodrives

KWS product code

acc-alb-gre-mov-s5p-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

37x15.7x8.1

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2.9 kg

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Bulls green mover 10S5P 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bulls green mover 10S5P 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Alber Neodrives accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bulls green mover 10S5P 36V

Indien uw Bulls green mover fietsaccu niet meer naar behoren functioneert is een Bulls green mover fiets accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Bulls green mover accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende E-bike accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte fiets accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de acculader.

Te verwachten actieradius van een Bulls green mover fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Bulls green mover batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bulls green mover accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het revisieproces van een Bulls green mover accurevisie

Is de Bulls green mover batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Klachten van de Bulls green mover accu

De Bulls green mover fiets accu wordt over het algemeen prima ontvangen. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen accu die onhaalbaar blijkt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht opeens stopt of capituleert bij een percentage van om en nabij de 40%.