Brose

BMZ brose 36V

bmzbmz lithium ion batterybrose fietsbmz accuRosenberger 36V Brose accuBMZ accu 36V reparatieBrose 36V accuBrose BMZBMZ brose 36V

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Specificaties

Geschikt voor

BMZ, Brose, Bulls, Hercules, NOX Cycles

Typenummer

DC159011637

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

27345-01 27345-02 27345-06 27345-16

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

BMZ

Merk

Brose

KWS product code

acc-bro-bro-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Rosenberger

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Rosenberger

Gewicht

3.2 kg

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn BMZ brose 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BMZ brose 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Brose accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Ik kon met deze Brose-batterij van 4 jaar oud maar 30 km meer fietsen, na revisie 76 km. Dus zeker zeer goed.Maurice Coorevits
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

BMZ Brose 36V

De BMZ Brose fietsaccu, is een essentieel onderdeel voor uw elektrische fiets. Deze accu staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Het ontwerp zorgt voor compatibiliteit met BMZ Brose systemen, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en efficiëntie in gebruik. Hoewel deze specifieke tekst over de lader gaat, is de BMZ Brose fietsaccu zelf een cruciaal component dat zorgt voor een soepele en plezierige fietservaring. Let erop dat u voor het opladen een geschikte lader gebruikt die past bij de specificaties van de BMZ Brose accu.


BMZ Brose

De BMZ Brose Half-Geïntegreerde fietsaccu, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, verrijkt uw e-bike met een innovatieve 'Wake' functie. Deze functie zorgt voor een gemakkelijke inschakeling via het fietsdisplay, in tegenstelling tot traditionele accu's.

Kenmerken van de BMZ Fietsaccu

Deze accu combineert een modern, naadloos ontwerp met duurzame materialen, wat bijdraagt aan een lange levensduur. Veiligheid staat voorop, met verschillende ingebouwde veiligheidsfuncties voor een zorgeloze fietservaring.

Capaciteit en Vermogen

Met 37V en 17.5Ah biedt de accu een uitstekende energiereserve voor lange fietstochten. U kunt rekenen op constante energie, of u nu door de stad rijdt of lange afstanden aflegt.

Brose Types

De Brose BMZ accu's, bestaande uit de types 27345-01, 27345-02, 27345-06, en 27345-16, vertegenwoordigen verschillende varianten binnen de BMZ acculijn specifiek voor Brose e-bike systemen. Elk type heeft unieke specificaties die kunnen variëren in vermogen, capaciteit en ontwerp, om te voldoen aan diverse gebruikersbehoeften en fietsmodellen. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat gebruikers de juiste accu kunnen kiezen die past bij hun specifieke Brose e-bike model, waardoor een optimale prestatie en compatibiliteit wordt gegarandeerd.