Hoogtepunten van het Evenement:

  • Innovatieve accu oplossingen: Bezoekers kregen inzicht in ons brede scala aan diensten, waaronder accu revisie, reparatie en de verkoop van refurbished accu's. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat versleten accupakketten worden vervangen door nieuwe, zorgvuldig samengestelde accupakketten, die grondig worden getest voordat ze worden goedgekeurd.

  • Duurzame mobiliteit: KWS Seuren zet zich in voor duurzame mobiliteit door hoogwaardige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden. Onze diensten dragen bij aan de circulaire economie door de levensduur van fietsaccu's te verlengen en de afvalproductie te verminderen.

  • Uitstekende klantenservice: We zijn verheugd om te horen dat onze klanten onze service waarderen. We kregen veel positieve feedback over onze transparantie, deskundig advies en de snelle en duidelijke communicatie. Dit bevestigt onze toewijding aan klanttevredenheid en uitstekende service.

  • Broers Seuren en het Team: De broers en hun team waren aanwezig om vragen te beantwoorden en de nieuwste ontwikkelingen in fietsaccu-technologie te bespreken. Hun expertise en passie voor duurzame energieoplossingen hebben indruk gemaakt op de bezoekers en benadrukt waarom KWS Seuren dé specialist is in Nederland.