Antec

Antec loodaccu 36V

_a_n_antec_loodaccu_36v

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Maak de overstap naar een gereviseerde lithium batterij voor uw Antec loodaccu. Volg deze stappen:

  1. Kies de gewenste capaciteit.
  2. Plaats uw bestelling en ontvang instructies.
  3. Professionele revisie naar lithium batterij.
  4. Ontvang uw gereviseerde batterij terug.

Geniet van verbeterde prestaties en een groter bereik met uw gereviseerde Antec lithium batterij. Ervaar de voordelen van moderne technologie tijdens uw fietstochten.

Specificaties

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

loodaccu 36V

Merk

Antec

KWS product code

acc-ant-loo-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

PB

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Antec loodaccu 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Antec loodaccu 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Antec accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Antec loodaccu 36V

In het geval dat de Antec fiets accu niet meer naar behoren functioneert is een Antec fiets accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Antec batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accu, en is het reviseren van de batterij de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kunnen onnodige kosten worden bespaard.

Actieradius Antec fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Antec accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Antec fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Antec accurevisie

Is de Antec accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Antec fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Antec fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu voorkomen.