Doorlooptijd fietsaccu revisie

Onze doorlooptijd bedraagt 5 tot 10 werkdagen. De doorlooptijd gaat in zodra de accu bij ons is gearriveerd. Het kan wel een voorkomen dat een speciaal geval langer nodig heeft door bijvoorbeeld het wachten op onderdelen of reactie vanuit de klant. Maar het kan dus ook wel eens voorkomen dat een accu binnen de verwachte looptijd klaar is.

Actuele Doorlooptijd

Een refurbished fietsaccu


Wat is de levertijd van een refurbished accu?

De levertijd van de refurbished accu’s is afhankelijk van de beschikbaarheid. De meeste producten die wij aanbieden op de website kunnen wij direct uit voorraad leveren. Het komt ook wel eens voor dat de refurbished accu pas na bestelling gemaakt wordt. Dit omdat het een type accu is dat bijvoorbeeld niet zo vaak voorkomt. De accu wordt klaargemaakt zodra de order bij ons binnen  is.  Dit zorgt er voor dat u een zo goed als nieuwe accu krijgt met de meest recente cellen. Al onze refurbished producten worden ook nog door een  eindtest gehaald om er zeker van te zijn dat u een goed product thuis krijgt om er voor te zorgen dat u  een zo goed mogelijk product thuis gestuurd krijgt.

Wat is de levertijd van accessoires en laders?

De levertijd van onze laders en accessoires zijn over het algemeen maximaal 1 week. Indien een product niet direct op voorraad is communiceren wij u dit vooraf.

Aanbod

Wij begrijpen dat de levertijd en doorlooptijd cruciale factoren zijn wanneer u besluit een fietsaccu te laten reviseren of een refurbished accu te kopen. Bij KWS Seuren streven we ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Of het nu gaat om revisies, nieuwe of refurbished accu’s, of zelfs accessoires en laders, we zetten alles op alles om kwaliteit en efficiëntie te garanderen.

Als u meer wilt weten over de verschillende soorten fietsaccu's die we aanbieden, nodigen we u graag uit om ons compleet aanbod accu’s te bekijken. Daar vindt u gedetailleerde informatie over de specificaties, de prijzen en natuurlijk de doorlooptijden.

Heeft u nog verdere vragen over levertijden, doorlooptijden of iets anders? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.