KWS Seuren x Delivery Support

Door krachten te bundelen hebben Delivery Support en KWS Seuren ervoor gekozen samen te gaan werken. Delivery Support richt zich op de service van de bezorgvoertuigen en KWS Seuren specialist op het gebied van accu's ontzorgt alle vragen op het gebied van accu's. Serviceaanvragen voor de accu's worden via bovenstaand formulier ingezonden.

Wat is er te repareren?

Alle voorkomende problemen zijn op te lossen, in veel gevallen voorkomt een vroegtijdige reparatie hoge kosten. Elektronica, connectoren, cellenpakket,  indicator maar ook delen van de de behuizing zijn te repareren of te vervangen.

Problemen bij bezorgfiets accu's

Doordat de e-bike in veel gevallen dagelijks gebruikt wordt hebben we gemerkt dat ook de accu's veel gebruikers sporen bevatten. Een aantal van de veelvoorkomende problemen zijn slijtage aan de connectoren van de laadpoort en/of de uitgangspoort. Door het veelvuldig in en uitsteken van de laders maar ook het gebruik van de fietsaccu in de fiets ontstaat er slijtage. Dit kan er voor zorgen dat er slecht contact ontstaat in de verbinding tussen de lader en accu maar ook bijvoorbeeld in de verbinding tussen fiets en accu.

Dit geeft problemen bij het laden van de fietsaccu

  • De accu laad helemaal niet meer
  • De accu laad maar tot een bepaalde spanning(niet vol)
  • De accu laad alleen als de lader in een bepaalde hoek ingestoken wordt
  • De lader overlaad de accu wat een brandgevaar kan opleveren.


Deze problemen zorgen ervoor dat de accu helemaal niet meer, of lastiger te gebruiken is.


Problemen bij slechte of versleten contacten

  • kan ervoor zorgen dat de fiets uitvalt bij een hobbeltje
  • zorgt ervoor dat de fiets niet meer aangaat.
  • kan verdere schade veroorzaken in de fietsaccu

Onderzoeken, testen, repareren of een revisie.

Wij bieden de mogelijkheid om de accu's naar ons op te sturen of af te laten halen. Door onze specialisatie in fietsaccu's kunnen wij in veel gevallen accu's voortijdig repareren. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de accu zo lang mogelijk in topconditie blijft. Blijft een defect aan een fietsaccu te lang niet gerepareerd kan het zijn dat een reparatie of revisie niet meer mogelijk is.

Wat valt onder garantie?

Alle productiefouten vallen onder de 2 jaar garantie die wij aanbieden. Waterschade, valschade, slijtage aan connectoren en defecten door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder deze garantie. Garanties gelden enkel en alleen op vervangen/gerepareerde onderdelen.