Facebook Pixel
Gazelle Innergy Accu Bronze Revisie

Gazelle Innergy Accu Bronze Revisie

Gazelle Innergy Accu Bronze Revisie

Fiets merk: Gazelle
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Gazelle Innergy Accu Bronze Revisie

Specificaties Gazelle Innergy Bronze fiets accu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Gazelle accu, is de keus van een e-bike accu revisie de juiste. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Gazelle accu revisie

De Gazelle fiets accu heeft een voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van13,4Ah 482Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Gazelle fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Gazelle fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het revisieproces van een Gazelle accurevisie

Is de Gazelle fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de Gazelle Innergy Bronze accu

De Gazelle batterij is over het algemeen een kwalitatief goede accu. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van om en nabij de 25 to 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gazelle Innergy Accu Bronze Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!