Facebook Pixel
Trek/BionX 40,7V Revisie

Trek/BionX 40,7V Revisie

Trek/BionX 40,7V Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 244Wh
Spanning/Volt: 40,7V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 300,00
SKU
Trek/BionX 40,7V Revisie

Kenmerken BionX R195 R250 RIDE+ batterij revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BionX e-bike accu, is de keus van een e-bike accu revisie een hele goede. De BionX batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed BionX accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het proces van de BionX accu revisie

Is de BionX batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Garantie BionX R195 R250 RIDE+ fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom verlenen wij 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trek/BionX 40,7V Revisie