Facebook Pixel
Panterra 7ICMR 18/65-5 24V

Panterra 7ICMR 18/65-5 24V

Panterra 7ICMR 18/65-5 24V

Fiets merk: Panterra
Capaciteit fietsaccu: 11Ah
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Panterra 7ICMR 18/65-5 24V

Panterra 7ICMR 18/65-5 24V fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Panterra fietsaccu, is de keus van een batterij revisie de juiste. De Panterra fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een haperende fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden lader en elektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius en de invloed Panterra fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Panterra accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Panterra fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Panterra accurevisie

Is de Panterra accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kwaliteit van een Panterra 7ICMR 18/65-5 batterij revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Panterra fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panterra 7ICMR 18/65-5 24V