Facebook Pixel
Schachner accu 36V Reviseren NiMH

Schachner accu 36V Reviseren NiMH

Schachner accu 36V Reviseren NiMH

Fiets merk: Schachner
Capaciteit fietsaccu: 9Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 375,00
SKU
Schachner accu 36V Reviseren NiMH

Kenmerken Schachner fietsaccu revisie Incl. nieuwe lader

Als je originele  9Ah 310Wh Schachner accu elektrische fiets niet meer naar behoren werkt is een Schachner NiMH accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Schachner 36V accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een slechte e-bike accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden acculader en regelelektronica grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de lader.

Actieradius Schachner SCH1069 NiMH fietsaccu revisie

De Schachner 36V fietsaccu heeft een nominaal voltage van 36V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van14,5Ah 522Wh of 20,1Ah 723Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Schachner 36V batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Schachner 36V fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Schachner 36V accurevisie

Is de Schachner NiMH accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Schachner Sunny NiMH fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom geven wij 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Schachner NiMH fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schachner accu 36V Reviseren NiMH