Facebook Pixel
Protanium accu 26,6V Revisie

Protanium accu 26,6V Revisie

Protanium accu 26,6V Revisie

Fiets merk: Protanium
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00 € 227,27
SKU
Protanium accu 26,6V Revisie

Kenmerken Protanium (BP-L2410SH1/BP-L2410SHW)  fiets accu revisie

In het geval dat de Protanium batterij niet meer naar behoren functioneert is een Protanium e-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te opwaarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden lader en BMS grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.


Actieradius van een Protanium accu revisie

De Protanium batterij heeft een nominaal voltage van 24V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 14,5Ah 365Wh of 16,7Ah 420Wh Wattuur. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Protanium fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Protanium batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het proces van de Protanium accu revisie

Is de Protanium batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Protanium fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, hierom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Protanium fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde accu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protanium accu 26,6V Revisie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.