Facebook Pixel
Joycube accu JCEB360 36V Revisie

Joycube accu JCEB360 36V Revisie

Joycube accu JCEB360 36V Revisie

Fiets merk: Joycube
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Joycube accu JCEB360 36V Revisie

Joycube JCEB360 fiets accu revisie

Als je Joycube fietsaccu niet meer functioneert is een Joycube accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een slechte accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en BMS grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Actieradius en de invloed Joycube fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Joycube fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Joycube accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de Joycube accurevisie

Is de Joycube fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Joycube JCEB360 batterij

Naarmate de batterij ouder wordt dan kan het zijn dat de Joycube accu kuren krijgt. De meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een e-biketocht er mee op houdt of uitvalt bij een lege batterij van om en nabij de 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joycube accu JCEB360 36V Revisie