Facebook Pixel

Giant LaFree 24V NiMH Revisie Incl. Nieuwe Lader

Kies de gewenste capaciteit:
Vanaf € 290,00
SKU
Giant LaFree 24V NiMH Revisie Incl. Nieuwe Lader

Revisie Giant LaFree accu 24V NiMH

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Giant LaFree accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen. Incl. Nieuwe Lader. Elektronica in de Giant LaFree accu wordt vernieuwd door ons. Ook wordt de originele lader vervangen door onze eigen lader.

Waarom uw Giant LaFree accu laten reviseren door KWS Seuren:

  • 2 jaar garantie
  • Korte doorlooptijd
  • Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit accucellen

Algemene informatie.

Wilt u weten hoe onze revisie precies in zijn werking gaat, klik dan hier. Wij verlenen twee jaar garantie op de revisie werkzaamheden. En ook na deze twee jaar adviseren we u terug te komen als er problemen zijn. Wij willen altijd onderzoeken wat er is mis gegaan. Als het aan de batterij ligt of aan ons revisie werk dan stellen we ons ook na dat jaar coulant op. We controleren de accu en lader op de genoemde klachten. Zou dit niet overeenkomen dan is het mogelijk dat er een probleem in de fiets zit. Zodra wij dit constateren nemen wij contact op voordat wij overgaan tot de revisie. Deze controle is kosteloos.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe werkt ons elektrische fietsaccu revisie proces? Dit werkt als volgt: U zoekt uw merk fietsaccu in onze winkel. U krijgt de mogelijkheid een keuze te maken uit de gewenste capaciteit. Vervolgens plaatst u de bestelling. U ontvangt nu via de mail die u ingevuld heeft een retourlabel. Dit verzendlabel kunt u uitprinten en op het pakket plakken waar u de accu met lader in heeft zitten. Zorg dat de doos goed verpakt is. Dit wil zeggen dat de accu niet kan verschuiven in de doos zelf. Mocht er een slot aan de accu zitten stuur de sleutel dan ook mee. Vervolgens kunt u de accu kosteloos afgeven bij een PostNL locatie. Wij controleren uw fietsaccu op genoemde klachten voor revisie. Na revisie of reparatie wordt uw accu teruggestuurd naar opgegeven adres.

  • Kies de gewenste capaciteit
  • Plaats uw bestelling
  • Ontvang een verzendlabel per mail
  • U kunt uw accu kosteloos inleveren bij een PostNL locatie
  • Wij controleren uw accu en lader op de genoemde klachten
  • Na revisie sturen we uw accu terug naar het opgegeven adres.
Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giant LaFree 24V NiMH Revisie Incl. Nieuwe Lader