Facebook Pixel
Sunstar S03-3100 24V

Sunstar S03-3100 24V

Sunstar S03-3100 24V

Fiets merk: Sunstar
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Sunstar S03-3100 24V

Specificaties Sunstar fiets accu revisie

Zodra je Sunstar batterij niet meer werkt is een Sunstar e-bike accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Sunstar fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Sunstar fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Sunstar fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe werkt het? Een Sunstar accurevisie

Is de Sunstar fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de Sunstar batterij

Naarmate de fiets accu slijt dan kan het zijn dat de Sunstar fietsaccu klachten krijgt. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van om en nabij de 15% tot 30%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sunstar S03-3100 24V