Facebook Pixel
Sparta Pharos Revisie 24V Incl. Nieuwe Lader

Sparta Pharos Revisie 24V Incl. Nieuwe Lader

Sparta Pharos Revisie 24V Incl. Nieuwe Lader

Fiets merk: Sparta
Capaciteit fietsaccu: 7Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie product!

Vanaf € 290,00
SKU
Sparta Pharos Revisie 24V Incl. Nieuwe Lader

Kenmerken Sparta Pharos (29110076 / 29110079) batterij revisie

Als je Sparta Pharos batterij niet meer naar behoren werkt is een Sparta fiets accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Sparta e-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.


Te verwachten actieradius van een Sparta accu revisie

Kiest u voor een Sparta batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Sparta batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Sparta accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe werkt het? Een Sparta accu revisie

Is de Sparta fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Sparta Pharos fiets accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Sparta fietsaccu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta Pharos Revisie 24V Incl. Nieuwe Lader