Facebook Pixel
Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Refurbished Incl. lader

Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Refurbished Incl. lader

Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Refurbished Incl. lader

Fiets merk: Sparta/Batavus
Capaciteit fietsaccu: 8.8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

Vanaf € 384,95
SKU
Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Refurbished Incl. lader

Refurbished Sparta/Batavus E-Motion B-300/B-400

Een refurbished Sparta accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. Er zijn diverse redenen om te gaan voor een Sparta refurbished fietsaccu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de financiële motieven, maar ook het stukje duurzaamheid, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished Batavus E-motion e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Sparta/batavus accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Sparta B-300 en B-400:

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de huidige actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Sparta batterij nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished accu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een kapotte Sparta accu.


Service en Garantie, Tweede Batavus E-motion B-300 of B-400

Anticiperend op uw probleem voorziet KWS Seuren een tweedehandse behuizing van nieuwe kwaliteit cellen. Op het moment dat u voor een Sparta E-motion accu kiest, kiest en ontvangt u dan ook een gereviseerde accu: Een tweedehands behuizing gevuld met batterijen van A- kwaliteit waarop KWS, net zoals bij een Revisie, super garantie geeft. KWS Seuren bouwt super kwaliteit accu's waar u op kunt rekenen. KWS beschikt over een uitgebreid magazijn met gebruikte fiets accu-behuizingen van de meest voorkomende batterij-merken. Staat uw accu niet op de webpagina, neem dan contact op. Er is een hele grote kans dat wij u toch kunnen helpen.


Duurzaamheid en voorraad Refurbished Sparta accu


De vervangende fiets accu Batavus is een heel erg duurzaam product. De batterij behuizing is gebruikt, maar in een nog erg goede staat, het binnenwerk is echter vervangen door nieuwe cellen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fietsaccu. Bij het samenstellen van de refurbished Sparta/Batavus worden uitsluitend eersteklas producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld e-bike accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun afstand met de refurbished als vervangende batterij, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Sparta/Batavus E-motion.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Refurbished Incl. lader
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!