Facebook Pixel
QWIC ALPHA 24v accu Revisie

QWIC ALPHA 24v accu Revisie

QWIC ALPHA 24v accu Revisie

Fiets merk: Qwic
Capaciteit fietsaccu: 17Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 325,00
SKU
QWIC ALPHA 24v accu Revisie

Specificaties Qwic Alpha batterij revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Qwic accu, is de keus van een e-bike accu revisie een hele goede. De Qwic fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een Qwic batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Qwic fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Qwic batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Qwic accurevisie

Is de Qwic fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een Qwic Alpha fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Qwic fietsaccu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QWIC ALPHA 24v accu Revisie