Facebook Pixel
Bosch Powerpack Bagage Refurbished

Bosch Powerpack Bagage Refurbished

Bosch Powerpack Bagage Refurbished

Fiets merk: Bosch Powerpack Active Line en Performance Line
Capaciteit fietsaccu: 300, 400 en 500Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

Vanaf € 325,00 Normale prijs € 325,00
SKU
Bosch Powerpack Bagage Refurbished

Refurbished Bosch Powerpack

Een refurbished Bosch active line accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. In het kader van de overbrugging van een lange afstand zonder tussentijdse oplaadmogelijkheden kan een tweede accu uitkomst bieden. Een refurbished Bosch active line e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch Powerpack 400 accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een vertrouwd product krijgt.

De fiets afstand van de Refurbished Bosch Powerpack 400 en 500Wh:

Kiest u voor een refurbished Bosch fietsaccu Performance Line. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch batterij nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je batterij te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- batterij in te zetten, als u bijvoorbeeld geen tussenstops heeft om tussendoor te laden. Daarnaast is een refurbished fiets accu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een defecte Bosch Powerpack 400 fietsaccu.

Controle Bosch Powerpack 400 refurbished e-bike accu

Tijdens de productie van de Refurbished Bosch batterij is veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gegeven. Tijdens het maken van de fietsaccu wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcheck wordt in de fiets getest of alles naar wens functioneert. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad sessie ingezet waarbij de prestaties van de Bosch accu doorlopend nauwkeurig worden gemonitord.

Nadat de fiets accu gecheckt is wordt er nog gecheckt of de fietsaccu laadt en ontlaadt. Hiermee is de kwaliteit en de veiligheid van de refurbished Bosch accu het beste gewaarborgd.

Specificaties Refurbished Bosch Powerpack 500

Deze extra batterij Bosch Powerpack is een uiterst duurzaam product. De accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter vervangen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe batterij. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch worden uitsluitend eersteklas materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als tweede fietsaccu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte Bosch Powerpack.

Meer informatie
Type Gebruikt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Powerpack Bagage Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!