Facebook Pixel
BMZ 10INR19/66-5 36V

BMZ 10INR19/66-5 36V

BMZ 10INR19/66-5 36V

Fiets merk: BMZ
Capaciteit fietsaccu: 17Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 425,00
SKU
BMZ 10INR19/66-5 36V

BMZ 10INR19/66-5 36V fietsaccu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BMZ fiets accu, is de gedachte aan een accu revisie een hele goede. De accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius BMZ fiets accu revisie

Kiest u voor een BMZ fiets accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de BMZ fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de BMZ batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een BMZ accurevisie

Is de BMZ fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Veelvoorkomende problemen van de BMZ 10INR19/66-5 fiets accu

De BMZ fietsaccu wordt over het algemeen prima ontvangen. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fietsaccu van rond de 40% tot 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BMZ 10INR19/66-5 36V