Facebook Pixel
Yoku YK3613 36V

Yoku YK3613 36V

Yoku YK3613 36V

Fiets merk: Yoku
Capaciteit fietsaccu: 13Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Yoku YK3613 36V

Yoku YK3610 accu revisie

In het geval dat de Yoku fietsaccu niet meer functioneert is een Yoku fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Yoku fiets accu revisie

Kiest u voor een Yoku batterij revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Yoku fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Yoku accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Yoku accurevisie

Is de Yoku batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Yoku fietsaccu

De Yoku fiets accu is over het algemeen een hele goede fiets accu. De meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 30% tot 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yoku YK3613 36V