Gazelle Innergy accu Gold Nieuw

Gazelle Innergy accu Gold Nieuw

450.00 incl btw

Categorieën: , Tags: , , ,

Nieuwe Gazelle Innergy Accu Gold

Gazelle Innergy accu Goud geschikt voor de Gazelle innergy E-bikes. Gazelle werkt sinds 2011 met een universele uitwisselbare accu die vier verschillende capaciteiten heeft. Standaard wordt een accu met een capaciteit van 252 Wh geleverd (brons/bronze), maar ook kan gekozen worden voor de accucapaciteiten: 324 Wh (zilver/silver), 396 Wh (goud/gold) of 504 Wh (platina).

Kenmerken Gazelle Innergy accu:

 • Model: Gazelle fietsen met het Innergy en Innergy XT aandrijfsysteem. Geschikt o.a. voor de modellen: Gazelle Orange Innergy, Gazelle Medeo Innergy, Gazelle Chamonix Innergy, Gazelle Fuente Innergy, Gazelle Balance Innergy en Gazelle Miss Grace Innergy.
 • Plug & Play
 • Bagagedrager accu
 • Artikelnummer Gazelle: 998002304 / 13309GEB:13-w21 / 21119-01 / F215142
 • Gewicht circa 2,8 KG

Waarom een nieuwe Gazelle Innergy accu bij KWS Seuren Kopen:

 • 2 jaar garantie
 • Snelle levering
 • Kennis van fietsaccu’s

Let op: doordat sommige Gazelle Innergy fietsaccu’s over een beveiliging beschikken kan het voorkomen dat je een foutmelding te zien krijgt wanneer je de accu monteert of enkele tientallen kilometers hebt gefietst. Deze beveiliging is er om te voorkomen dat de kostbare Gazelle Innergy fietsaccu’s worden gestolen. Je kunt dit verhelpen door de accu aan te melden bij een lokale fietshandelaar, dit duurt slechts enkele minuten.

Fijn om te weten: De actieradius van uw nieuwe elektrische fiets accu

Het is natuurlijk fijn om te weten hoe ver u met uw elektrische fiets accu kunt komen. Zo komt u niet voor verassingen te staan. De afstand die u kunt afleggen met uw fietsaccu noemen wij de actieradius. In onze berekening hebben wij rekening gehouden met verschillende factoren. Het kan dus zijn dat u meer kilometers kunt fietsen dan aangegeven. Maar ook minder doordat u bijvoorbeeld de fiets anders gebruikt.

 

 

Extra informatie

36V

Merk

Gazelle

Beoordelingen

 1. Wim van putte

  Nieuwe accu werkt perfect. Ik kan veel verder fietsen nu, dus nog steeds een rondje van 40km fietsen maar nu op standaard ipv eco.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *