Fietsaccu’s op merk

Uw batterij komt in aanmerking voor een fietsaccu revisie. Vindt hier uw merk in onderstaande lijst, kies de gewenste capaciteit en bestel. Staat uw accu er niet tussen? Stuur ons een mail via info@kwsseuren.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Komt u er niet uit bel ons: +31 6 36400573

Fietsaccu revisie: het proces

Hoe werkt ons elektrische fietsaccu revisie proces? Dit werkt als volgt: U zoekt uw merk fietsaccu in onze winkel. U krijgt de mogelijkheid een keuze te maken uit de gewenste capaciteit. Vervolgens plaatst u de bestelling. U ontvangt nu via de mail die u ingevuld heeft een retourlabel. Dit verzendlabel kunt u uitprinten en op het pakket plakken waar u de accu met lader in heeft zitten. Zorg dat de doos goed verpakt is. Dit wil zeggen dat de accu niet kan verschuiven in de doos zelf. Mocht er een slot aan de accu zitten stuur de sleutel dan ook mee. Vervolgens kunt u de accu kosteloos afgeven bij een PostNL locatie. Wij controleren uw fietsaccu op genoemde klachten voor revisie. Na revisie of reparatie wordt uw accu teruggestuurd naar opgegeven adres.

Mijn merk staat er niet bij, is revisie wel mogelijk?

Het komt wel eens voor dat wij een fietsaccu niet op onze website hebben staan. Neem dan even telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ons ook mailen naar info@kwsseuren.nl.