Facebook Pixel
Trek/BionX 40,7V Refurbished

Trek/BionX 40,7V Refurbished

Trek/BionX 40,7V Refurbished

Fiets merk: Trek
Capaciteit fietsaccu: 4,8Ah
Spanning/Volt: 40,7V

 

Betreft een nieuw product!

 

Vanaf € 480,00
SKU
Trek/BionX 40,7V Refurbished

Wanneer koop ik een BionX accu Refurbished

Een refurbished BionX accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. Kies voor een Trek/BionX R195/R250 RIDE+ Refurbished accu. Op deze manier heeft u verschillende voordelen. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished BionX e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe BionX accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een goed product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Trek accu:

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de huidige actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Trek/BionX fiets accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je batterij te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- batterij in te zetten, als u bijvoorbeeld weinig tussenstops heeft om tussendoor te laden. Daarnaast is een refurbished fietsaccu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een zwakke Trek/BionX fiets accu.


Controle BionX refurbished fietsaccu

Gedurende het productieproces van de Trek of BionX accu refurbished is degelijkheid van de refurbished e-bike accu de leidraad. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende check. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcheck. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets getest of alles naar wens werkt. Nadat deze controle met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad sessie ingezet waarbij de kwaliteit van de Trek/BionX accu doorlopend nauwkeurig worden gecheckt.

Een vervangende fiets accu is een tweedehands behuizing met daarin een nieuw binnenwerk. De batterij is geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer meerdere jaren fietsplezier.


Specificaties Refurbished Trek/BionX

BDeze tweede e-bike accu Trek/BionX is een uiterst duurzaam product. De fiets accu behuizing is gebruikt, maar in een nog zeergoede staat, het binnenwerk is echter compleet vernieuwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe accu. Bij het samenstellen van de refurbished Trek/BionX worden uitsluitend eerste kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld fiets accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als tweede accu elektrische fiets, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte Trek accu.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trek/BionX 40,7V Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!