Facebook Pixel
Trek/BionX 48V R320/R420 RIDE+ G2 Revisie

Trek/BionX 48V R320/R420 RIDE+ G2 Revisie

Trek/BionX 48V R320/R420 RIDE+ G2 Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 6,6Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 445,00
SKU
Trek/BionX 48V R320/R420 RIDE+ G2 Revisie

Kenmerken Trek/BionX R320 R420 fiets accu revisie

Als je BionX batterij niet meer werkt is een BionX e-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De BionX batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Doordat een slechte batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden lader en BMS grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de lader.


Wat u kunt verwachten van een BionX accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe gaat het in zijn werk? BionX accu revisie

Is de BionX fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de BionX R320 R420 batterij

De BionX fietsaccu wordt over het algemeen prima ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van om en nabij de 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trek/BionX 48V R320/R420 RIDE+ G2 Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!