Facebook Pixel
TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Revisie

TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Revisie

TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 6,4Ah
Spanning/Volt: 40,7V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Revisie

BionX R260 T500 fietsaccu revisie

Als je BionX fietsaccu niet meer functioneert is een BionX fiets accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De BionX e-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed BionX accu revisie

Kiest u voor een BionX accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de BionX batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de BionX accu revisie

Is de BionX fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Klachten van de BionX R260 T500 fiets accu

Naarmate de fietsaccu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de BionX accu kuren krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht er mee op houdt of stopt bij een lege fiets accu van rond de 30% tot 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Revisie