Facebook Pixel
Tomos E-lite accu revisie

Tomos E-lite accu revisie

Tomos E-lite accu revisie

Fiets merk: Tomos
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie product!

Vanaf € 525,00
SKU
Tomos E-lite accu revisie

Specificaties Tomos E-lite scooter accu revisie

Zodra je Tomos E-lite scooter accu niet meer functioneert is een Tomos accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten scooteraccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de scooter accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle scooteraccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.


Actieradius Tomos batterij revisie

Afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 20,3Ah 1023Wh 50km of 29Ah 1462Wh 75km. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven scooter accuspecificaties, de actieradius van de Tomos scooter accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Tomos scooteraccurevisie de mogelijkheid biedt om de scooter accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe gaat het in zijn werk? Tomos E-lite accu revisie

Is de Tomos batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde scooteraccu verzendklaar gemaakt.


Garantie Tomos accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze scooteraccu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Tomos batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de scooter accu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tomos E-lite accu revisie