Facebook Pixel

Tomos E-lite accu revisie

Verschillende mogelijkheden: 14,5 ah: €525,-   35km (origineel is deze accu 10 Ah 20,3 ah: €600,-   50km 29,0 ah: €750,-   75km Doordat de oude cellen vervangen worden door de nieuwste li-ion cellen is het mogelijk de capaciteit te verdrievoudigen. Kies de gewenste capaciteit:
Vanaf € 525,00
SKU
Tomos E-lite accu revisie

Reviseren Tomos e-lite accu

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Tomos accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe scooter of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.
Uw tomos e-lite accu kapot, of te weinig capaciteit? Laad uw accu niet meer op? Te weinig kilometers op een lading?In veel gevallen is het accupakket versleten en is revisie de beste en enige optie.

Waarom uw Tomos e-lite scooter accu reviseren?

Wij kunnen deze voor u reviseren. Revisie is veel goedkoper dan een nieuwe accu, de capaciteit kan worden vergroot waardoor er veel meer kilometers gemaakt kunnen worden. Wij gebruiken alleen a-merk oplaadbare lithium batterijen. En geven hierom dus ook 2 jaar garantie. Doordat de oude cellen vervangen worden door de nieuwste li-ion cellen is het mogelijk de capaciteit te verdrievoudigen.

Verschillende mogelijkheden:

14,5 ah: €525,-   35km (origineel is deze accu 10 Ah 20,3 ah: €600,-  50km 29,0 ah: €750,-   75km De kilometers zijn haalbaar. (bij een 25Km/h scooter, zonder windscherm en bagage) Tomos geeft hogere kilometers op. Kilometers kunnen afwijken bij een 45 Km/uur versie. De Tomos E-Lite heeft origineel 10Ah per accu. Er zijn namelijk ook Tomos E-Lite scooters geleverd met twee accu's. Het aantal Ah zegt iets over de hoeveelheid energie in uw Tomos E-lite Scooter. Voor meer informatie over de capaciteit van uw accu verwijs ik u door naar onze veelgestelde vragen pagina( Veelgestelde vragen ).

Voordelen revisie

 1. De prijzen zijn inclusief 2 jaar garantie
 2. De originele lader kan gewoon gebruikt worden.
 3. Revisie van uw Tomos elite accu is inclusief het testen en nameten van uw lader.
 4. Verder brengen wij een extra hoofdschakelaar aan, zodat de interne elektronica geen stroom verbruikt.
 5. Een extra indicator aan om de batterij conditie te controleren, omdat de capaciteitsmeter van de accu niet altijd de resterende capaciteit goed aangeeft.
 6. Uw scooter krijgt een tweede leven met een betere accu dan voorheen.

Specificaties Tomos E-Lite

 • 48V 10Ah  accu (voorzien van twee of een enkele accu)
 • Cruisecontrol
 • Boostfunctie
 • Beschikbaar in een 25 km/h en 45 km/h versie.
 • Elektrische standaard

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Kies de gewenste capaciteit
 • Plaats uw bestelling
 • Ontvang een verzendlabel per mail
 • U kunt uw accu kosteloos inleveren bij een PostNL locatie
 • Wij controleren uw accu en lader op de genoemde klachten
 • Na revisie sturen we uw accu terug naar het opgegeven adres.

Veelvoorkomende problemen

 • Accupakket defect door weinig verbruik De accu's van de Tomos E-lite verbruiken stroom wanneer deze niet gebruikt wordt. Dit komt door de elektronica van de Tomos E-lite scooter. De accu heeft software in de accu dat continue gegevens aan het verzamelen is. Dit kost stroom en wanneer de accu niet gebruikt wordt en dus ook niet wordt opgeladen, zal de accu langzaam leeglopen. Na een maand kan de accu in een diepteontlading komen. De accu zal hierna niet meer werken en zal ook niet meer kunnen opladen. Revisie is dan nog de enige mogelijkheid om uw E-lite accu te laten repareren.
 • De accu werkt niet meer in de scooter Het kan zijn dat de accu niet meer wordt herkend in de scooter. Dit komt door de software in de accu. Dit kunnen we repareren, maar we zien vaak dat de accu dan al defect is, omdat de accu te lang niet gebruikt is.

     

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tomos E-lite accu revisie