Facebook Pixel
Sundvall N batterij 36V Revisie

Sundvall N batterij 36V Revisie

Sundvall N batterij 36V Revisie

Fiets merk: Sundvall
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Sundvall N batterij 36V Revisie

Specificaties Sundvall N accu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Sundvall fietsaccu, is de keus van een batterij revisie de juiste. De fiets accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te opwaarderen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed Sundvall accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Sundvall fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Sundvall fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe gaat het in zijn werk? Sundvall accurevisie

Is de Sundvall fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Sundvall N fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Sundvall accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sundvall N batterij 36V Revisie