Facebook Pixel
Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie

Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie

Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie

Fiets merk: Sparta/Batavus
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie

Sparta/Batavus E-motion C1, C2, C3 fiets accu revisie

In het geval dat de Sparta/Batavus accu niet meer functioneert is een Sparta/Batavus accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De e-bike accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de batterijlader.


Te verwachten actieradius van een Sparta/Batavus batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Sparta/Batavus fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Sparta/Batavus accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Sparta/Batavus accurevisie

Is de Sparta/Batavus fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een Sparta/Batavus C1, C2, C3 fiets accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Sparta/Batavus accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!