Facebook Pixel
Smart BionX 48V Type 016080

Smart BionX 48V Type 016080

Smart BionX 48V Type 016080

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 10,3Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 445,00
SKU
Smart BionX 48V Type 016080

Kenmerken Smart BionX (016080)  fiets accu revisie

In het geval dat de BionX fiets accu niet meer functioneert is een BionX fiets accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De BionX e-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed BionX fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een BionX accu revisie

Is de BionX fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Smart BionX fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smart BionX 48V Type 016080