Facebook Pixel
Shimano steps E-series accu 11.6Ah Refurbished

Shimano steps E-series accu 11.6Ah Refurbished

Shimano steps E-series accu 11.6Ah Refurbished

Fiets merk: Shimano
Capaciteit fietsaccu: 11.6Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een refurbished product!

€ 380,00
SKU
Shimano steps E-series accu 11.6Ah Refurbished

Refurbished Shimano Steps accu

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw Shimano accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor revisie? Dan is de aankoop van een refurbished Shimano accu met een snelle levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het comfortabel is om een tweede accu te hebben. In het kader van de overbrugging van een lange afstand zonder tussentijdse oplaadmogelijkheden kan een tweede accu een oplossing zijn. Een refurbished Shimano e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe fiets accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.


Eindtest accu Shimano steps refurbished batterij

Tijdens de productie van de Refurbished Shimano fiets accu is veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gegeven. Tijdens het maken van de fietsaccu wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcheck wordt in de e-bike getest of alles naar wens werkt. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige ontlaad en laad cyclus ingezet waarbij de kwaliteit van de Shimano accu doorlopend nauwkeurig worden gecontroleerd.

Indien de accu getest is wordt er nog gecheckt of de accu laadt en ontlaadt. Daarmee is de kwaliteit en de veiligheid van de tweedehands Shimano accu het beste gewaarborgd.


Hoever kan ik fietsen met de Refurbished Shimano Steps accu 400 of 500:

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Shimano accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fietsaccu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished fiets accu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een oude Shimano Steps fiets accu.


Refurbished Shimano Steps: kwaliteit en garantie

Anticiperend op uw hulpvraag voorziet KWS Seuren een tweedehandse behuizing van verse batterijen. Op het moment dat u voor Refurbished kiest, kiest en ontvangt u dan ook een gereviseerde fietsaccu: Een hergebruikte behuizing gevuld met batterijen van super kwaliteit waarop KWS, net zoals bij een Revisie, 2 jaar garantie geeft. KWS Seuren maakt hoge kwaliteit accu's waar u op kunt bouwen. KWS beschikt over een uitgebreid magazijn met lege accu-behuizingen van de meest voorkomende accu-merken. Staat uw accu niet op de webpagina, neem dan contact op. Grote kans dat wij u toch kunnen helpen.


Voorraad en Duurzaamheid Refurbished Shimano Steps

Deze tweede batterij Shimano Steps is een uiterst duurzaam product. De batterijbehuizing is gebruikt, maar in een nog hele goede staat, het binnenwerk is echter vervangen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished Shimano worden uitsluitend eerste kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished Shimano als tweede accu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte Shimano.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shimano steps E-series accu 11.6Ah Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!