Facebook Pixel
Schachner Type 08

Schachner Type 08

Schachner Type 08

Fiets merk: Schachner
Capaciteit fietsaccu: 9Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Inclusief nieuwe lader.

Vanaf € 335,00
SKU
Schachner Type 08

Specificaties Schachner Type 08 fietsaccu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Schachner e-bike accu, is de gedachte aan een fiets accu revisie de juiste. De Schachner accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed Schachner accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Schachner batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Schachner accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een Schachner accurevisie

Is de Schachner fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Garantie Schachner Type 08 accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, hierom geven wij 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Schachner fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schachner Type 08