Facebook Pixel
Saxonette 36V Aluminium Revisie

Saxonette 36V Aluminium Revisie

Saxonette 36V Aluminium Revisie

Fiets merk: Saxonette
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Saxonette 36V Aluminium Revisie

Specificaties Saxonette fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Saxonette Comfort batterij, is de keus van een accu revisie een hele goede. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard. Oorspronkelijk verkocht door Brittijn en tegenwoordig door Ebike4all. Deze accu van Saxonette is verkrijgbaar in de lijn Comfort en Comfort S.

Wat u kunt verwachten van een Saxonette fiets accu revisie

Kiest u voor een accu Saxonette revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Saxonenette batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Saxonette accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Saxonette accurevisie

Is de Saxonette fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Saxonette fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Saxonette batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saxonette 36V Aluminium Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!