Facebook Pixel
Samsung SDI-2510A 24V

Samsung SDI-2510A 24V

Samsung SDI-2510A 24V

Fiets merk: Samsung
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

 

Vanaf € 275,00
SKU
Samsung SDI-2510A 24V

Kenmerken Samsung SDI-2510A fietsaccu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Samsung fiets accu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie de juiste. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Samsung batterij revisie

Kiest u voor een Samsung fiets accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Samsung batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Samsung fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Samsung accurevisie

Is de Samsung batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Samsung fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom verlenen wij 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Samsung fietsaccu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung SDI-2510A 24V